Moje plavba

Moje plavba

Anotace: ...

Kolik kapek v moři

kolik v oceánu

já nespočítám.

Ale jednou budou mi zjeveny

mnohé pravdy, jak věřím.

 

Budu jistě žasnout:

co oko nikdy nevidělo

ucho neslyšelo

ani pomyslet nebyla odvaha

to podle Písem čeká mě …

 

Přístav, kam plaví se má loď

tam tisíce světel září nocí

však jeden maják.

Jen on mě dovede k cíli.

Vím, že nezabloudím.

 

Těším se, až dopluji a zakotvím

setkám se s milými svými

a se svou Láskou nejvyšší.

 

Už nezlobím se

že čas tak rychle běží.

Autor Inna M., 23.04.2014
Přečteno 766x
Tipy 8
Poslední tipující: Jan Urban, Jeněcovevzduchukrásného, Bakchus, zdenka, jitoush, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už nezlobím se, že ...,
to je pravdivě rozumné, já už to začínám mít taky tak.Moc hezky napsané.:-)

26.08.2014 21:38:49 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí