V zajetí

V zajetí

V zajetí citů, v zajetí emocí
dveře uzavíráš, už není pomoci
myšlenky jen chráníš, hluboce věřící
v sobě je nosíš, k bohu se modlící.

V zajetí snů před realitou utíkáš
krutě ničí svět, tu jeho bolest znáš
na kolenou klečíš a v koutku duše doufáš
pro spásu toho světa, modlitbu šeptáš.

V zajetí víry se jen bohu omlouváš
ve jménu Pána zabíjíš a ruce od krve máš
jsi jen jeho loutka a jen poslušnost znáš
rozkazy plníš a modlitbou v odpuštění doufáš.

V zajetí té nemoci, jen nitro jsi odhalil
si otrokem co oddaně svému Pánu sloužil
jen slepě a hluboce jsi jeho hlasu věřil
vždy ho jen poslouchal, tak proč tě zradil.

V zajetí slov co si šeptáš, tvůj mozek se někam ztrácí
jeho vůli nevnímáš a tvé svědomí kapku za kapkou krvácí
pozvolna umírá a z tvé duše prokleté se vytrácí
už není tvé a na vždy odchází.

V zajetí smrti v tom koloběhu krve umíráš
se svou vírou zůstal si sám, tak kde bibli máš
v posledním nádechu Pána prosíš a stále ji hledáš
zůstal jsi v zajetí kříže a svůj osud, osud oběti znáš.
Autor greatpedro, 13.05.2014
Přečteno 440x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to člověk zrazuje sám sebe...než se jej dotkne samo nebe...pak v míru kráčí po zemi...skrze nová zrození...z.

24.05.2014 21:27:09 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí