Úkryt víry

Úkryt víry

Anotace: Vzpomínka na počátky mého poznání.

Na větvi sedím,
do dálky hledím.
Hledám vzácné zvíře,
co životem je víře.

Na stromě co sedím,
koukám a nevím,
že to zvíře co hledám,
dávno ve svém srdci mám.

Já bláhový to nevěděl,
do dálky jen hleděl.
Až na větvi co sedím,
mi strom moudrý pravdu sdělil.
Autor RešHeNúnHe, 12.02.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí