Zjevení I.

Zjevení I.

Anotace: A na trůn zasedne královna s 12ti korunkami

Nevím kdo co řek
ale měl jsem vztek
I kdyby mlčel
Stejně bych vylét
jak roj rozzuřených včel
Že jsem tam sám
jsem nějak přehléd

 

Chci bránit královnu
a je mi jedno kdy, kde a proti komu
Roztrhnout chrámovou oponu
Vyplenit všechny kříže
Však vidím přes rameno
jak všichni vstupují do domu
kde jeden druhému paty líže

 

Nikdo nic neříká
a všichni si hrbí hřbet
On potře tobě hlavu, a ty potřeš jemu patu
to vše
pro výplatu
A já bezejmenný
člověk vzpřímený
Homo Sampiens
koukám
jak z té hermetiky se dostanu ven

Ne ne
já ne
Já jsem zůstal svoboden

 

Zemřel král
ať žije královna
Na věky zůstala
své Zemi podobna

Autor VEDz RVAHEs, 05.10.2016
Přečteno 476x
Tipy 12
Poslední tipující: střelkyně1, enigman, KatkatkaW, zdenka, Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslím,že se ztotožňuju

30.11.2016 19:22:54 | Anna Podi

k zamyšlení...Tvá slovíčka mi krásně znějí:-)

15.10.2016 12:24:46 | střelkyně1

Ty slova nejsou ode mě
Rostou nám přímo ze Země

16.10.2016 22:54:22 | VEDz RVAHEs

pro mne...krásné...úsměv.z.

05.10.2016 22:45:51 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí