Světlo

Světlo

Anotace: Z okna vidím krásný bílý kostel ze dvou věží touha k Bohu sílí ale Duch zas někam běží uměl...

z okna vidím krásný bílý
kostel ze dvou věží
touha k Bohu sílí
ale On zas někam běží


uměle je z venku nasvícený
dominantní skvost
cítím

rány Krista zanícený
uvnitř chátrá

Jeho post


a za kostelem pod smrkovým lesem
malý domek a světlo prodírá se z mlází
věřím že k nám časem donese

co nám tolik schází
Výsledek obrázku pro obloha s hvězdami

Autor Akyš, 16.01.2017
Přečteno 426x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí