Rozjímanie-Prosba

Rozjímanie-Prosba

Anotace: ....

Sbírka: Pravdy o Bohu

Rozjímanie - Prosba

Zopäl som ruky k modlitbe.
Do ticha dýcham vrúcne slová.
A moje srdce trúchlivé
KOHOSI túžobne volá.

KOHOSI mu je potreba.
Bojí sa hladu, smädu, tmy.
Žiada si víno i chleba,
hrejivé svetlo letných dní.

KOMUSI chce spievať piesne,
hymny a ódu na radosť,
z duše zmyť špinu, prach a plesne,
plakať a prosiť o milosť.

Zomkýnam ruky k modlitbe,
zašepkám túžbu odvekú.
Príď, radosť svätá, príď ku mne.
Priblíž sa, Boh môj, k človeku.

Anna Vodičková
Autor annav, 31.01.2017
Přečteno 592x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi krásné. ST. :-))

01.02.2017 08:20:45 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí