aNdĚlSkÁ hUdBa

aNdĚlSkÁ hUdBa

Anotace: léčivá báseň

Andělská hudba


Hořící svíce
v lůně andělském
pár perutí
v království nebeském

Hořící svíce
v lůně anděla
dvě křídla vlající
v poryvu větru
od těla

Hudba tak nádherná
jenž provází anděla
tónina líbezná
proniká do těla

Hudba tak nádherná
jenž k slzám mě dohání
hudba tak nádherná
kdy slyšet je
andělské volání
Autor pan Tichý, 11.02.2017
Přečteno 443x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jedno pozemský bravó :)

12.02.2017 01:07:01 | klaun

..děkuji klaune..

12.02.2017 12:08:37 | pan Tichý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí