Láska

Láska

Anotace: ___

když ti láska

nedá spát
když se chodíš do knihkupectví
na další díl ptát
 
nutí tě smát
kritikům se zas 
o tvém díle 
bude zdát
 
odsoudí tě
nepochopí tě
nepoznají tě
zkritizují tě
 
upálí tě
 
ocelová srdce
vyschlý pramen
poušť Gobi
řeší coby
 
zlo je v každém z nás
sami ho nepřemůžeme
jen jediná síla 
na světě ho zmůže
 
Láska
 
je vylíhlé holoubě
láska jsou dvě bílé perutě
láska je kladná kritika
nekouká jak se píše motika 
 
láska je vášeň mezi mužem a ženou
láska je můzou nepolíbenou
láska je bez podmínek
láska je vlasů pramínek
 
láska
vždy udělá
tě lepším
 
láska
je v tvém životě
tím nejlepším
 
 
Autor Stavák, 15.02.2017
Přečteno 509x
Tipy 9
Poslední tipující: Cappp, Iva Husárková, Philogyny1, hanele m., Jin&Jang, ZILA78
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi ta fotka...

15.02.2017 21:40:03 | Philogyny1

Děkuji za návštěvu.

16.02.2017 17:37:49 | Stavák

láska je cokoli..
ale upřímná kritika podaná s láskou je lepší než ta pokrytecky pochvalná :o)
a čeština si zaslouží dobré zacházení, protože je krásná, nikoli kvůli kritikám nebo kritikům :o)

15.02.2017 21:08:49 | hanele m.

Děkuji za návštěvu.

16.02.2017 17:37:40 | Stavák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí