Pravda

Pravda

Anotace: ___

je černá_bílá
pravda
je černobílá
 
pravda srdce nebolí
pravda je života 
solí
 
lež má krátké nohy
pravda odhalí
všechny falešné bohy
 
pravda je z lásky šitá
bývá kolikrát bitá
pravda na kříži přibitá
každé lidské srdce 
 
uvítá
 
Autor Stavák, 16.02.2017
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí