Synkretismus

Synkretismus

Anotace: ...

Ve jménu Božím jdeme do pekel
Vstříc saracénům ve vlastních řadách
Ve snaze ochránit svatou krev
Svatá válka, matka Marie u zřídel
Potlučená zbroj drátovaná ve válkách
Deus Vult! A městem se rozléhá řev

Lupus Dei - patron věrných ve zbroji
Agnus Dei zavřel oči a šel spát
Nemohl více pozorovat zradu a v zádech nůž
Rány v modlitbách se lépe hojí
Rozervaný kov spojuje jen nýt a slabý drát
Deus ex machina snáší se na pole coby prostý muž

Deus animus po boku silných bohů a bytostí
Svírá kříž opletený runovými znaky
Sluneční praporce zdobí bitevní vřavu
A jeden král usedá na svůj trůn z nepřátelských kostí
Jednotky v kůžích vlčích jsou hustší nežli dešťové mraky
Armáda noci pouští se do tisícihlavého davu

První je krev, poté následuje Amen
Brutální bohoslužba pro boha nejednoho
I ten s rohy je přizván k hostině
K ochraně starého kontinentu vyšlehl mocný plamen
A na pomoc spěchají víly, fexti a dalších duchů mnoho
Netušené množství vydala z útrob roztřesená země
Autor Ravena Lupus, 22.02.2017
Přečteno 530x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí