Pôstne zamyslenie

Pôstne zamyslenie

Anotace: Pôst pred Veľkou nocou.

Svätý pôst sa začína.
Z chóru znie.

Popolcová Streda volá,
prijať na čelo prach popola.
Pokánie.

Ku Krížovej ceste zve
fialové šerenie
i hlas zvona.

Ľudské srdce v hriechu stoná.
Stoná?
Áno?
Nie?


Anna Vodičková
Autor annav, 06.03.2017
Přečteno 326x
Tipy 1
Poslední tipující: JSJ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí