Sebe-Modlitba

Sebe-Modlitba

Anotace: ...

Sbírka: Pravdy o Bohu

SEBE

Každý deň hneď zrána,
zavolám na Pána.
Kde si môj Boh a Pán?
Príď Ježišu Kriste.
Svoje dni neisté
do tvojich rúk vkladám.

Cez deň a večer zas,
ku tebe dvíham hlas,
Teba volám Pane.
Nech prídem k tebe raz
keď naplní sa čas.
Daj, nech sa tak stane.

Daj, nech sa tak stane!




MODLITBA


Na kolenách kľačím.
Hlavu do dlaní tlačím
a mlčím.

Žiadny zvuk.
Modlí sa ticho,
chvenie rúk
a Čosi...

Ja nie som.
Si len TY.
KTOSI
a nič.

Źivot netrpezlivo čaká.
V ruke má bič.


Anna Vodičková
Autor annav, 17.03.2017
Přečteno 554x
Tipy 3
Poslední tipující: JSJ, Cappp, CoT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I cukr tam někde musí být
podívej se prosím blíž
blíže k srdci svému
nevidíš tam změnu?

18.03.2017 10:17:58 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí