POĎ KU KRÍŽU

POĎ KU KRÍŽU

Anotace: ...

Sbírka: Pravdy o Bohu

Poď ku krížu


Fialová rúška halí kríž.
Na ňom ukrižovaný JEŽIŠ.
Učiteľ,vykupiteľ, Spasiteľ sveta.
SYN BOHA.

Pristúp blíž k nemu v pôstnej tíši.
Beh tvojho života nech sa stíši.
Počuješ?
Na Teba volá.

SYN BOHA v ľudskom trápení,
v živote i v smrti s ľudstvom v spojení,
za zlo človeka skoná.

Ľudské srdce v bôli stoná.
Stoná?


Anna Vodičková
Autor annav, 20.03.2017
Přečteno 506x
Tipy 2
Poslední tipující: kudlankaW, Cappp
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí