Zmŕtvychvstanie Ježiša Krista, Ježiš Kristus - Kráľ

Zmŕtvychvstanie Ježiša Krista, Ježiš Kristus - Kráľ

Anotace: Kto žije podľa Božích prikázaní, sebe ani iným život nepokazí.

Sbírka: Pravdy o Bohu

ZMŔTVYCHVSTANIE JEŽIŠA KRISTA


V znovuzrode všetko plesá
život, zem, tvorstvo, nebesia.
Ľudské srdce v blahu jasá.

Za svitania z hrobu vstal
Ježiš Kristus - sveta Spása.

Už i vo mne úsvit bronie
i keď mám srdce plné skál.



JEŽIŠ KRISTUS - KRÁĽ


Učiteľ - Pravdy života.
Cesta, smer, nádej, cieľ, istota.
Spasiteľ - Knieža pokoja.

Obeta lásky, Muž bolesti
mrie za hriech, sveta neresti.
Jeho rany rany ľudstva hoja.

Slávu, moc, velebu si z kríža vzal.
Človek.
Syn Boha.
Ježiš Kristus - Kráľ.


nna Vodičková
Autor annav, 10.04.2017
Přečteno 537x
Tipy 1
Poslední tipující: Cappp
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí