Modlitba

Modlitba

Anotace: ...

Ticho klid a mír
to člověk zažije, když ho pohltí smrti klín.

Je to konec trápení, bolesti a utrpení,
nebo jen sladké snění před rozedněním?

Doba kdy mám ty sny nejpříjemnější
že poušť v květiny se změní.

Kdy polibek mi dáš,
a tak srdce své mi dáš.

Kdy vezmu tě kolem ramen
a všechen lid řekne: "Chvalte Jah".

Staň se Bože vůle tvá,
ať na Zemi není už bolest pražádná.

Ať dýcháme navždy
jeden pro druhého
na navěky věků bez ustání
pro lásku a milování.

Jeden pro druhého
Pro toho bez, kterého nemůžu žít
ani chvíli jedinnou
protože ta by byla mou konečnou.

Žít bez lásky, naděje a odhodlání
je žít jako bez jídla, vody a při jiném strádání.

Bože Ty tu sílu máš
tak vyslyš moje skromná přání.

Žít s Těma, které mám rád,
nemuset mít o ně, den co den velký strach.

Moct jim poděkovat
když dovolili mi je znát.

Ať na světě není bída a hlad,
vždyt pak žije se snáz.

Děkuji za vše, co mi dáš
tomu, který snaží se Tě ctít a znát.

I když vím, že jsem jen prach,
prosím skloň se nade mnou
a řekni: "Neboj se, brzy bude tomu tak" .
Autor Tanis, 16.02.2007
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí