Vianočná radosť

Vianočná radosť

Anotace: ...

Sbírka: Pravdy o Bohu

Radostné chvíle,
radostné dni.
Svetlo sveta Bohom dané
v Betleheme narodené
volá ľudí z tmy.

Otvára náručie
v ústrety svetu.
Volá, čaká všetkých.
Príď, kto nie si tu.

Dni splnených túžob
posvätný čas.
Nájde dieťa - Ježiš
príbytok v nás?

Teplo lásky či mráz?


Anna Vodičková
Autor annav, 19.12.2017
Přečteno 530x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, kudlankaW, Anděl, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano. Záleží na každém z nás.

19.12.2017 14:42:29 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí