S Bohem svatba

S Bohem svatba

Anotace: ...

Do obchodu jít,
zbraň koupit šanci mít.
Tou zbraní ať je Světlo,
Pravda i Mír... Ne peklo!

Zbraň jako bič Boží,
co každou faleš zboří.
Pevnost s trvalostí kamene,
jež zrozen jest z astrálního plamene.

Stačilo by lidstvem nechat běžet,
v poklidu čekat, na posteli ležet.
Příjde jistě Spravedlnost, Pravda,
Světlo i Láska... S Bohem svatba.
Autor RešHeNúnHe, 21.02.2007
Přečteno 443x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí