Cesta do Emauz

Cesta do Emauz

Anotace: ...

Sbírka: Pravdy o Bohu

Neodíď odo mňa
keď sa vo mne stmieva.
Rozlom chlieb,
jesť daj mi.

Necítim vlahu úst
na ceste do Emauz
a som veľmi hladný.

Daj sa mi spoznať Pane
ako apoštolom.
Chcem s tebou večerať
spolu za jedným stolom.


Anna Vodičková
Autor annav, 20.04.2019
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí