BOŽÍ ATRIBUTY

BOŽÍ ATRIBUTY

Město vydalo
Všechny své možnosti
Mám zde špatnou pověst
Vše ostatní je daleko

Zkusím vyrazit
Nebát se cizoty
Otevřu náruč
Žebračce naději

Otevřu tobolku
Výhled se mi zúží
Na horizont večera
S hledanou vírou

Ráno jektám zuby
Na lavičce v parku
Po řece pluje loď
A láska rozsévá vůkol
Stříbrné kapky rosy
Autor Kaj, 27.05.2019
Přečteno 268x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Kapka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí