Třeba to bude nějak takhle

Třeba to bude nějak takhle

Anotace: Člověk je věčným poutníkem ?

Přijde možná čas, kdy ucítím, že přicházíš
a ty pak tiše řekneš, už je čas a ťukneš do sklíčka na svých hodinkách,
a já konečně pochopím, že jsem v cíli, pak čeká mě už jen prostěradlo bílý.

A možná přijde čas, kdy půjdu s psíkem na vodítku
a z výšky spadne na mě cihla, pak bude tvůj příchod rychlý
a je tu zas to prostěradlo bílý.

V obou případech však dobře vím, že život můj i Váš jistě nekončí,
dívám se Smrti do očí a ona pak v klidu řekne,
jdi dál ke Světlu, já už dál nemohu jíti, přeji ti krásné bytí.

Tam na druhé straně, kde je více barev, tam kde je věčný klid,
tam vždy jsem chtěl být.
Tam potkáme se se svými blízkými, s mamkou, s tetou, s tátou a dalšími,
ten klid a blaho Všude kolem nás, už jsme doma zas.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 24.10.2019
Přečteno 295x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, Donne, J.Karasová, Frr, Kapka, šerý
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně smířená a smířlivá :-)

25.10.2019 10:30:51 | Amonasr

Nic jiného nezbývá:-)

25.10.2019 14:31:16 | Jeněcovevzduchukrásného

;-)

25.10.2019 16:07:39 | Amonasr

Odstupy a přístupy. Jak je složitý ten svět.Toliko rodinné sounáležitosti, nahradí množství vět. Hezké to máš.

24.10.2019 21:38:24 | šerý

Děkuji za hezký komentík:-)

25.10.2019 14:33:25 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí