Přiletěl vítr z hor

Přiletěl vítr z hor

Anotace: nesuďte a nebudete souzeni

 
Přiletěl vítr z hor



hladiny dotknout  se
aby z ní pil
do prsti úrodné 
moudrost svou sil


tajemstvím
proniknout až k srdcím lidí
kdo uši k slyšení má
dobře vidí


nitrem svým pochopit
rozumem uchopit
jednat však srdcem svým
k milosti lidí
 
 
kdo uši k slyšení má dobro vidí


i Kristus učil své v jinotajích
čistotě vzdal hold svůj
tiše až dech se tají
           cesta                            ta je ten cíl...



Autor Malá mořská víla, 10.11.2019
Přečteno 324x
Tipy 19
Poslední tipující: Iva Husárková, Market 2, enigman, Marten, Isla, Pétík, Amonasr, vlnka, jenommarie, Donne, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bez brýlí...

20.11.2019 15:23:27 | enigman

Krásně napsáno.

12.11.2019 13:36:45 | Pétík

Ano, člověk soudit nemá ;-)
Svojí cestu si každý STejně šlape sám. Pěkné:-)

10.11.2019 18:40:35 | jenommarie

Až pohladila... hebká.

10.11.2019 13:34:04 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí