Smrtí nic nekončí

Smrtí nic nekončí

Anotace: Obraz čistého bytí.

   

Do sprchy mi kapala krev  a  za zády ucítil jsem dech

nebezpečné ženy s kosou, která mě oholila břitvou.

Pod krkem…. ostrý břit-jen jeden tah-a smrti se přiblížit

hrála si… a smála  mé pomíjivosti.

 

Ten soudný den byl dnes naplněn

Hříšníku!

Zlo převážilo Tvé dobro!!!

…a nyní se projedeš výtahem do podsvětí….

Otevřel se . Nikomu jsem tam nevoněl - vedli mě s odporem.

Samotný Hádes byl nasraný.

„Vrať se tam, odkud jsi přišel“ vztekle hodili vidlemi.

Nic jsem neříkal a jen mu přitakal.

…a zaslechl  jak na SMRT řval:

„Ty krávo, tato božská duše je věčná!!!“

Jel jsem výtahem ze samotného podsvětí

už jen sám a uviděl pozemské slunce

-věčného boje mezi dobrem a zlem.

Byl jsem rád za mého BOHA

a za život, který mi dal a o přežití se postaral.

PROTOŽE JSEM HO UCTÍVAL MILOVAL

A po své  smrti se převtělil do dalšího těla

a další LÁSKU POZNÁVAL.

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Krahujec, 19.02.2020
Přečteno 256x
Tipy 9
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Amonasr, Kapka, Frr, šerý, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Narozením nic nezačíná...;-)

20.02.2020 15:23:18 | Marten

lepší je utýct po Jákobově žebříku k andělům.....:-D* ST*

19.02.2020 23:43:11 | Frr

Tedy u mně parádní* Klidně bych tak reagoval, kdyby to měla být prozaická miniatura. Jsem se inspiroval k určitému tématu, který bych rád rozvinul. Snad Tě to nepobouří. Je to jen inspirativní skvělá výseč, která zaujala. Ale ve své budoucí publikaci se jistě o Tobě v anonci zmíním.
Jedna z Tvých NEJ, smekám.

19.02.2020 21:31:34 | šerý

Velké díky .

19.02.2020 21:53:21 | Krahujec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí