Cesta k osvícení

Cesta k osvícení

Anotace: Návod jak dosáhnout naprostého blaha a štěstí. Spoiler: všechno je jinak.

Cesta k osvícení vede kanálem
Cesta k osvícení vede přes chcanky a sračky
Cesta k osvícení vede přes blitky, mrtvý krysy a kamení
Cesta k osvícení vede místy, kde chcípl i chcíplej pes
Cesta k osvícení je prolitá krví se stopami násilí
Cesta k osvícení je prosetá bolestí

Podívám se na své nohavice a zjišťuju, že ty chcanky jsou moje
Podívám se pod nohy a zjišťuju, že ty blitky jsou moje
Podívám se pod své nohy a kamení z vlastní žluči
Podívám se na mrtvýho psa, který šel v mých stopách,
na ruce, které ho zabily a zjišťuju, že ta krev je moje
Podívám se na své ego a vidím, že to násilí jsem já a že je na mně,
podívám se na sebe a vidím,
že ta bolest je moje.

Cesta k osvícení vede kanálem.
A askeze není cesta k osvícení
držet sám sobě nůž pod krkem
není svaté,
to je jen další sračka.

Autor myší královna, 06.05.2021
Přečteno 280x
Tipy 8
Poslední tipující: Špáďa, Sonador, CORONATION, mkinka, Iva Husárková, Romana Šamanka Ladyloba, Panda v houbičkách
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když královny ví být prsné,
vznikají verše drsné,
kde nejeden se poučí,
jak chutná žití ve žluči.

25.02.2022 07:41:37 | Špáďa

tohleto tady, to je prostě skvost a jsem moc ráda, že jsem na to narazila... díky Ti!* ukládám si...

05.11.2021 12:51:58 | Sonador

Hrubé a zajímavé čtení...

07.05.2021 00:30:17 | Melancholický poeta

cesta k osvícení vede spoustou prdů
vzhlédnu k nebi a poznám, že ten prd není můj
někdo si říhnul, a požehnal mi plíce

06.05.2021 21:50:05 | Panda v houbičkách

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí