Na každého jednou dojde.

Na každého jednou dojde.

Anotace: Vážím si lidí, kteří dostali obchodní dar a kteří nejsou lakotní.Pár jich známe, není jich však mnoho, kteří dají za svého jmění i Velký díl svého bohatství na dobré věci.Ti se jistě nemusí obávat po svém odchodu z našeho světa nepříjemných věcí.

Přijde čas kdy tady vše necháš, nic ti nezabalej do rakve,
jen tvá víra ti zůstane, až do konce, v dáli slyším už bít zvonce.
Vše tady necháš, kromě Víry, neboj se ohnivé síry, co jsi zasel, to sklidíš.
Kdo miluje peníze za každou cenu, pak pochopí, že se sakra spletl,
mamon, chamtivost mu brání v letu, Tam k Světlu, Božímu Světu.

To spíš uchem jehly projde velbloud nežli boháč vejde do Božího Království,
tak je Psáno ve Svatém Písmě,
spravedlivá váha se tváří přísně.
Váha přesná, Boží váha, není ve Vesmíru přesnější, na to vem jed,
v budoucím životě budeš asi chudák, ve finále chudák kmet.

Moc jsi uctíval zlato, drahé kamení, nedbal jsi Božího znamení,
jen jsi syslil, hamounil, nikomu jsi nic nedal zadarmo,
teď budeš žít život kde budeš mít stále prázdný břich, žádný přepych.
Teď na Boží bránu tvé ruce buší, co přijde brzy?, hle, staré hadry ti sluší.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 08.05.2021
Přečteno 195x
Tipy 14
Poslední tipující: Tessa98, Amonasr, Frr, Iva Husárková, šerý, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Řekl bych. Když se velký pecen drobí, žaludku neubude.

09.05.2021 00:00:47 | šerý

Ano, s tím se nedá nesouhlasit.Znám dost movítých obchodníků, kteří nedají ani to málo, natož hodně.S jidlem roste chuť a za sebe ještě dodám, i nenasytnost:-(.To mají většina podnikatelů společné, alespoň z mích zkušeností.Díky:-)

09.05.2021 15:25:44 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí