Zamyslenie

Zamyslenie

Anotace: -

Velebí duša svojho Pána
pastiera, ktorý vodí
naše kroky od života skorého rána,
zrodený z krvi a vody.

Stalo sa ako hovoril, že sa stane
dal mi kúsok z neba
víno ako krv jeho nohy, dlane
ponúkol mi lásku, ponúkol mi seba.
Autor IronDodo, 07.08.2023
Přečteno 68x
Tipy 5
Poslední tipující: IMMANUEL, šerý, Psavec, jenommarie, BArBArKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí