Kričal by som, ale…

Kričal by som, ale…

Dneska pribíjali
na kríž anjela,
radujem sa z toho,
že on a nie ja.
Myslel, že na svete,
dobre pochodí,
zabudol, že stretne,
na svete ludí.

Krídla nechám vystlať
predám cigáňom,
svätožiaru vycpať,
zahojím na ňom.
Kto vraví, že biznis
svätí nerobia
Pomáhajú ľudom,
vedia, čo robia

Vzduch do organu
kostuol zaplatí,
a šéfa orgánu,
snáď nepodplatí.

Svätý Otče prosím,
Nehodným som ja,
Nech im príklad Tvojím,
Láska Kristova!

Odkáž svetu prosím,
Čo boli ma, tak moc,
Zo srdca sa modlim,
Plačem den aj noc.

Umierajú ľudia,
Veria v Boha nášho,
Zabíjajú ľudia,
Veria v Boha, znáš to.

Neprávostí činia?
Veria v Boha, až to,
Že človeka zmýlila
Svätá vojna, máš to.

Otče prosím o radu,
Ja z Vašeho úradu,
Kričal by som o ratu,
Pre svet v mieri znova tu.
Kričal by som nemenne
Kričal by som v mene
Kričal by som akokoľvek
Kričal a krk dal na špalek.

Kričal by som na neprávosť,
Ježiš kričal na ich slabosť,
Nie som pravý a silný dosť,
Ale kričím na netvárnosť!

Ukrižuje ma prosím,
Hriechov hodně si nosím,
Ukrižuje prosím kým,
Nebudem tým posledným!

Kto miluje žida, róma
Kto šťastný si žije doma
Čierny, biely, marha muha
Kde prsi, príde aj dúha ????
Autor RoTa, 20.11.2023
Přečteno 109x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, o3_gambit, mkinka, Pettie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí