Otče náš

Otče náš

Anotace: S vírou zdá se že je život lepší...

Otče náš, jenž jsi na nebesích

kdy nastane má hodina?

Já ptám se bych mohl zajistit svou rodinu.

 

Času dost máš synu můj

jen modli se a při mě stůj.

Já odvděčím se pak svou láskou

až přijde tvoje hodina

dám znamení, to věř mi.

 

Pak rázem všechno zkamení

a otevře se nebe.

Pak bude ptát se Svatý Petr tebe

cos dělal dole na Zemi.

 

Á krad jsi a loupil, lhal a pomluvy jsi povídal.

To v peklo půjdeš jistě.

A počkej, vidím, že psal jsi básně

o andělech a o Bohu.

 

Tak krásně, mile

to v peklo poslat tebe nemohu.

Své hříchy odčiníš si tady v nebi

když budeš psát své básně dál

pro nás i duše hříšné na věky věků...

Amen...

Autor Paulín, 23.02.2024
Přečteno 106x
Tipy 10
Poslední tipující: Lesní žínka, Stanislav32, Kan, Psavec, Marťas9, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také jsem věřící.uz babička byla.

23.02.2024 20:53:49 | mkinka

V zoufalství a samotě víra pomáhá.

23.02.2024 20:54:13 | mkinka

Tak to já radši to peklo než někomu podlézat a lhát:-)

23.02.2024 20:42:44 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí