KARLOVY VARY

KARLOVY VARY

Anotace: Napsáno odpoledne při zpáteční cestě autobusem, ubíhala rychleji... :-)

 

KARLOVY VARY

 

 

jednání skončilo

mám ještě chvíli čas

           na procházku městem

pěkných pár let jsem tu nebyl

 

tváře chodců

                    rytmus těl

jako bych je už někde spatřil

čím je tak zvláštní ta atmosféra

dráždivě jiná

vzdálené vzpomínky dotírají

tajemné déjà vu

 

přimhouřím víčka

vidím i za dne

                     večerní lampy

u sochy Bulata Okudžavy

i zdrástě zaslechnu

sám domyslím si gamardžuba

guljál jsem tady kdysi rád

 

ráno jsem ještě netušil

že jen tak odskočím si

 

ze Žižkova

                  až na Arbat

 

 

Praha, 14.5.2014

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=Dqc7Dra6Kf8

 

 

Autor Amonasr, 14.05.2014
Přečteno 683x
Tipy 7
Poslední tipující: AndreaM, jitoush, básněnka, isisleo, Pamína
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen návrat ze služebky..a přece..rychleji to utíkalo
na tváři chodců
izvinitě
požálujsta

navlhčila jsem si rty
jen tak pro připomínku
že nespím...
asi déja vu

14.05.2014 20:24:08 | básněnka

;-) Dóbro pažálovať v Kárlovy Váry :-D

15.05.2014 10:56:22 | Amonasr

..nojooo..na některé věci mi nestačí slova..

14.05.2014 18:38:10 | isisleo

:-D

15.05.2014 10:50:07 | Amonasr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí