Nedospánek

Nedospánek

Elektrické stožáry
nádražní stanice
plynule svištící
do rytmu vlaku

průvodčí s hlasem
operního pěvce
opakuje si árie
stále dokola
s pohledem upřeným do dálky

na lidi se přitom nedívá
nic po nich totiž nechce

jen jízdenku
co naslepo vrací
do napřažených
dlaní zpět.

To slunce si za okny
jak velký pomeranč
poskakuje
z prava do leva
jak se mu zachce

je nenasytné
chce víc a víc
mého nedospánku...
Autor Malá mořská víla, 07.09.2014
Přečteno 777x
Tipy 6
Poslední tipující: Akrij8, Amonasr, střelkyně1, Gabriela Green
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí