=To byl ale vlak

=To byl ale vlak

Anotace: co to po kolejích jelo...že-by..


~Vlak asi vánoční~

~~~~~~~~~~~~~
Vánoční vlak motorák
každou chvíli zůstal stát
rozdal dárky i cukroví
komu všemu to nepoví
ten vlak mluvit nedovede.
Proto jede,jede,jede.
Ani tolik nehoukal
jak meluzína zabroukal
a z posledního vagónu
trousí sníh po perónu
přišel tam pan výpravčí
sněhuláky nám půjčí.
 
Potom z toho motoráku
z toho vánočního vlaku
vystoupili pošťáci
se svátky měli práci
to museli roznést poštu
do všech možných koutů
psaníčka i pohlednice
do schránky--ne do lednice
menší větší balíčky
od tety i babičky
třeba brynza ze salaše
nebo hrnec vtipné kaše
a pak knihu pohádek
co se čtou jen ve svátek.
 
Všechny dárky už rozdali
žádné nikde nenechali
prý všichni mají všeho moc
vydrží zas do vánoc...
Příští rok,napřesrok kdo ví
poví? Nepoví?
~~~~~~~~~~~~~~
vlak
 
 
Autor Květka Š., 30.12.2014
Přečteno 549x
Tipy 4
Poslední tipující: Linzerka, Amonasr, Jarka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí