Starý muž

Starý muž

Anotace: .....

Žil starý muž
pod horou vysokou
nikdy nekoupil si odpustek
na cestu dalekou
Seděl a díval se
smutně do dáli
přemýšlel, zda by
zdolal ještě to úskalí....
Jednoho dne vydal se z chatrče
slunko zářilo, cítil se výtečně
Po půldni chůze na svěžím vzduchu
jal se spočnouti, naslouchat duchu
Sedl si na kámen
a skonal, ten starý muž!
Našli ho po týdnech,
divá zvěř ho roznesla
K večeru potom, troubili „TUŠ“
Autor v.hercik, 19.03.2015
Přečteno 606x
Tipy 3
Poslední tipující: Dušekteráztroskotává, VanessaInBloom, James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí