Biele

Biele

Anotace: noci

Noci sú stále menej čierne
a ukradnuté sú mi až tak
že ak vnímam tmu trojrozmerne
neklame ma vnem, už iba zrak

osemdesiatu rovnobežku

dosiahnem, ak len nájdem stopu
medvediu, pach som stratil v búrke
dlhých nôh ma tam nedokopú
predstavy, svoje mám poruke

na lyžiach (chcú na kolobežku)

problémové však preto nie sú
štyridsať kilometrov denne
azda ešte týždeň, dva, znesú
bielych nocí sny neskrotené
Autor Petbab, 26.03.2015
Přečteno 512x
Tipy 8
Poslední tipující: Rozina, Jort, enigman, Frr, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

znesú...

27.03.2015 00:19:50 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí