Jeruzalém

Jeruzalém

Anotace: Jeruzalém

Jeruzalém je v dáli
mnohdy to město se líbí
nejvíce ze všech měst, dal-li
Bůh všechno za něco, sliby

lidské to nejsou, ´Smrt králi!´
ozvěnou krájí vzduch, dílo
dokonáno zdá se, zdali
králem byl, tělo zazdilo

kamení, balvan navěky
všichni jsou pryč, zapomnění
předpokládat lze, daleký
výhled do zítřků vše změní?
Autor Petbab, 26.03.2016
Přečteno 546x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí