Letecký den ve Stuttgartu

Letecký den ve Stuttgartu

Anotace: vůbec nemiluji bombardéry, ale tenhle je jako technické dílo efektní

Z hangáru vyjel Black Bird, "černá jehla",
zlověstně krásná ve svém temném lesku,
jak svůdný štíhlý fantom, dcera blesku -
teď poklidně a v míru stojí na ranveji,
pózujíc ladně malých chlapců reji
kéž zůstala by jenom hračkou dětí,
jimž pro kus nebe k potěšení letí,
jen skvostným dílem tvůrčí síly třpytu,
když umělec si sedl do kokpitu
Autor Dolma, 22.08.2016
Přečteno 563x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí