Podhájská

Podhájská

Anotace: Báseň o Podhájské :)

horúca voda z tunajších prameňov
tryská do môjho srdca ktorej
zapáli na tisíc červených plameňov
čo sa pokúšajú plaziť hore

červená krv preteká našimi žilami
rovnako tak horiace voda v termáloch
týždeň , čo žil som tu s vami
a spieval na tanečných báloch

V Podhájskej kde lieči horúci prameň
tam panna ktorá sa ako vietor smeje
každé ráno každú noc na mňa spomeň
kým sa ti srdce nezachveje

keď v Podhájskej začne deň zaspávať
pôjde spať aj dievča z podkrovia
pritom budeš mi zo sna rozprávať
o čem za noci sni naši synkovia
Autor Petr27, 08.07.2017
Přečteno 552x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí