***KAMIOŇÁK***

***KAMIOŇÁK***

Anotace: Nemají to lehké kluci kamioňáci....

Cizí země, krajů dál , teplý vítr z moře vál,
daleko domove, daleko jsi zůstal
tak modlím se , abych to odloučení ustál.

Pod hvězdnou oblohou můj kamion uhání v dál,
však za volantem já cítím se jak král,
sedačka do rytmu pomalu se houpá
přede mnou cesta do vrcholu stoupá.

Jak rád bych Tě teď hladil a líbal na ústa,
má touha po Tě sílí a prudce narůstá,
tak vzpomínám a snažím se vybavit Tvých očí jas
a letmé polibky zasílám do Tvých řas.

Už svítá, šedá dálnice se pomalu auty ucpává
a za chvíli mi v uších zní věta známá, chraplavá,
střídáme kolego, je čas jít spát,
teď já se s tou šedou dálnicí zas budu prát.

Tak ulehám lásko, a mé myšlenky jen Tobě patří,
jak těším se , až mé oko Tvou tvář opět spatří,
ještě daleko, daleko svůj domov mám,
už usínám a Boha prosím aby od nehod pomohl nám...
Autor kokyno, 06.09.2017
Přečteno 855x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké... ST

06.09.2017 14:47:31 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí