Bláznivé sny

Bláznivé sny

Anotace: To co se v ní píše je zkrátka nemožné, proto jsem ji zařadila tam, kam jsem ji zařadila :,)

Bláznivé sny

Proč sny někdy nesplynou
s realitou světů,
vždyť co by bylo na stráních
roztodivných květů.

Ptáci s peřím šarlatovým
slétali by dolů k nám,
jemní, jako hříva koní,
moc dobře je ze snů znám.

I beránci v purpuru
stoupali by nahoru
po modrých schodech z bodláčí,
co do nohou však netlačí.

A vlci, co ty beránky
chtěli dříve sníst,
začali by z jejich vlny
svetry sobě plíst.
***
Kdybych se tak probudila
a ptáci byli v šarlatu
ani bych se nedivila,
že na duši záplatu
položil mi beránek,
co po schodišti do dálek,
oblečený v purpuru,
stoupal, stoupal nahoru.

Však tyhle sny se nemohou
splnit dnes ni zítra,
budou stále skutečností
jen do nového jitra.

Autor E., 24.03.2009
Přečteno 1059x
Tipy 19
Poslední tipující: Alien.v.v.s., kikis, Barpob, jedam, strašidýlko-střapatý, Sýkorka07, SWEET13, Holis, Charibeja, enigman, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

parádní...

26.04.2009 11:52:00 | kikis

abychom mohly realizovat sve sny musime se probudil...
krasne napsane dilko

12.04.2009 19:35:00 | strašidýlko-střapatý

Milé, milé :)..

24.03.2009 20:07:00 | Stepbystep

pěkné bláznění...

24.03.2009 16:50:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí