Poslední Mohykán

Poslední Mohykán

Anotace: když Vám vezmou to nejcennější...

Krajinou se plíží
za měsíčního svitu
stráž oči klíží
za plápolavého kmitu

čepel v záři se zablýskla
Nehlesnul ani hlásek
Krev do vzduchu vystříkla
padl k zemi jako skosený klásek

Mstitel co přišel o vše
o lásku,rodinu,své sny
to vše vzalo za své
když začaly krvavé dny

Vzali mu životy milovaných
teď on ukončí ty jejich
Tomahawk v rukou pevných
vzpomínky ho u srdce hřejí

Životy nepřátel zhasínají
a mstitelovy koutky se usmívají
Jako duch mezi nimi tancuje
těší se až s jejich životy skoncuje

Poslední nepřítel padl
msta jest dokonána
a bojovníkovi kámen ze srdce spadl
spravedlnost vykonána

Oním tancujícím bojovníkem
není nikdo jiný než jeden z mnoha
ale poslední
Poslední Mohykán
Autor Jacob P. Verlaine, 12.02.2013
Přečteno 589x
Tipy 4
Poslední tipující: Hopsinka, aley, Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co ještě trochu poladit rýmy a frázování..
líbí se mi to, ale...
zkus to trochu doladit.. ;)

12.02.2013 22:26:39 | Joe Vai

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí