vo vesmírech, těch zaoblenejch

vo vesmírech, těch zaoblenejch


ptám se ho co dělá

seděli jsme spolu

pili kolu

u zahradního stolu

a že se nuda hnala krajem

kouřili vonných stvolů

 

a von

že doma na koleni láme parabolu

 

pak mezi výdechy

oblaky kouře

vyprávěl něco vo ňáký couře

z minulejch životů

a jejím vztahu k drahým kovům

něžným slovům

a letům

volným pádům

do zemí

 

na svém území lovím zvuky

hlavně ty vzdálené

až za hvězdami

toužím se setkat s formou cizí

dřív něž zmizí

v černejch dírách kde se světlo lomit bojí

člověk neobstojí

bez klubka drátů

svíjejících vlasů

pojďte ke mně!!!! beru každou rasu

pokožku, kůži, oči

tak už to připoj

ať se zase točí

 

kolem svý osy

jsme bosi .. hladoví

ale to štěstí co nám sypou

chutná  




Autor zamotán v nedospělosti, 28.04.2013
Přečteno 585x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, Psavec, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí