Nemůžu bez Tebe být

Nemůžu bez Tebe být

Anotace: Nemůžu...

Bezbřehá bolest

 

Neorané pole

 

Něžnosti neorané...

 

Jo

 

Duše se vraždí sama

 

A od čtvrtečního rána

 

začínám být sama

 

s myšlenkou a strachem,

 

že dřívě něž se zešeří....

 

.....že nezralá jablka

 

padnou pod nohy 

 

...poutníkům

 

...a snílkům...

 

 

Autor aniger, 22.10.2013
Přečteno 677x
Tipy 4
Poslední tipující: Majdalénka, Petbab, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí