Časoprostor

Časoprostor

Anotace: Vesmír - nevyčerpatelné téma

*

střed?

východy  i západy

jsou rudé

 

ale

 

odjakživa a stále

opačné póly

nesouvislé tapety  nebe

spojuje střed země

a mimoběžky  dělí cesty

na šedivé zatáčky,

čerň slepých uliček

a zářící cíle

 

míjení...

 

zůstává sen

miliardy světel

světů

Autor aravara, 12.05.2015
Přečteno 586x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, jitoush, Amonasr, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí