Žrát lidský maso je pěknej hnus

Žrát lidský maso je pěknej hnus

Anotace: .

.


Ukrajinky, Eritrejky, muslimky
humanitární jateční konvoje

zaměstnanci masokombinátu
zhrublí válkou
místo aby je nejdřív znásilnili (jak by se slušelo)
oni hned porcují

šéfkuchař je žid
teda vlastně nacista
snílek
nechce mít doma televizi

ale já
já tady velím
slyšíte, jak řvu?
[Jak mě to nesete? Držte mě, kurva, pořádně! Cožpak nevidíte, že vám padám?]
Ožralý jsem

zas' mě posílají se síťovkou drůbků k paní inženýrové
zlá, líná ženská
někdy jsou běženci docelička liboví, maso nevyběhané
ale ona pořád jen sekanou
nic jiného neumí

cucá si po jídle pramen mastných zrzavých vlasů
koketuje se mnou?
Prasnice

odpoledne nová zásilka
to zas' bude
pověsit klienty zadními běhy na háky
řezem přes hrdlo vypustit barvu do džberů
spařit štětiny

a na večeři bude novorozenec na ryzcích



.
Autor CORONATION, 30.01.2016
Přečteno 867x
Tipy 8
Poslední tipující: její alter ego, Jort, Romana Šamanka Ladyloba, boneslash, Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pripomnel si mi film http://www.csfd.cz/film/29220-delikatesy/prehled/

30.01.2016 23:43:21 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí