V opuštěné továrně se časoprostor vlní

V opuštěné továrně se časoprostor vlní

Anotace: co vzniká ze směsi chemika a marockého vína, skoro černého - v němž ale slunce vyrábí nádherné rudé jiskry

*

závity  hadů

nejisté v poloměru

s vruty  prašivými

hydroxykarbonátem  železitým

s květem síranů

 

na nesvařitelných přírubách

 

vedení  odnikud tady  končí

skoro neslyšně

merci?

danke?

thank you, spasibo?

 

prach pod vraty

se tetelivě vznáší

v pětadvaceti stupních

Réaumura

 

a připomíná samet

 

kde nedávno

pětadvacet Fahrenheitů

zasklívalo louže

 

a klouzačka pramenila

z uraženého hydrantu...

Autor aravara, 29.12.2016
Přečteno 578x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, Frr, jitoush, Philogyny1, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jejej - tos neviděla ten hydrant?

30.12.2016 00:23:48 | aravara

...a já na jedné včera spadla... :)

29.12.2016 11:58:31 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí