Tanec s vlky

Tanec s vlky

Anotace:

Za nedobytnou petlicí
nejmíň na sto západů
se psem
odpovídám na útoky
nepřátel
není čas na snídani
ani pohlazení po hlavě
jen se drbu za uchem
a přemýšlím
odkud se ti drzí vlci
pořád berou
na samotě u lesa
bývalo vždycky docela
po ránu veselo
ale že by až tak
abych se bál ?
to tedy ne.
tasím flintu !
sebranko,dejte pokoj
a jděte rovnou zpátky
k lesu
střílím do vzduchu
a šelmy mizí jako
pára nad hrncem
broky zabraly
a já dočasně
cítim zas svobodu.
Autor Razer, 30.12.2017
Přečteno 772x
Tipy 7
Poslední tipující: Ruda Štola, Anděl, Sofia Filein, Fany, Šípková Růženka, Hesiona-Essylt
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

plnej pytel. ha

30.12.2017 18:12:17 | Razer

Jo... doufám, že je dost nábojů...

30.12.2017 17:08:04 | Anděl

oh yes ❤

30.12.2017 13:13:03 | Razer

Taky si říkám, kde se pořád berou... ale to je asi život.

30.12.2017 11:12:47 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí