Vesmír II

Vesmír II

Anotace:

Vesmír II

rozhoupal jsem ticho
do stran
jeho ramena
boří brány nicoty
ruce svírají
pevně Zem
prostorem se šíří
nekonečno
dýchá temnotu
jeho vlasy se rozpínají
a obtáčejí
duše se rychle
proplétají

když třesk
přerušil systém

hvězdy zhasly
Autor Razer, 22.01.2018
Přečteno 514x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí