Vesmír III

Vesmír III

Anotace:

rozmístil jsem hvězdy v souhvězdí
pravou rukou

očima prozkoumal prostor
vše má smysl

universe je gigant ano
náš král

my strážní andělé Světa
jsme zasněné batole

stačí že duše jsou dokonalé
když plujeme raketově vpřed
Autor Razer, 31.01.2018
Přečteno 478x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí