Draci

Draci

Anotace:

cítíme se skvěle

když proplouváme životy
jsme nedobytná pevnost
s mechanickými draky
kteří jsou připraveni žít
s námi sloužit nám

jsme civilizace
jsme svět
jsme lidé
jsme moc
jsme láska
jsme život

neberte nám naši fantazii

neberte nám náš svět

proč?
Autor Razer, 04.02.2018
Přečteno 700x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ahoj.taky se citim jako strazny andel. dekuji mockrat za koment.

04.02.2018 11:50:40 | Razer

Moc hezky napsané.....zrovna teď to platí stonásobně.*ST*

04.02.2018 10:38:46 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí