Oči

Oči

Anotace:

rozmístil jsem oči
všude po jednom
kolem sebe kolem bytů domů
hlídám nás
děláme svou fantazii
krásu
život je skvělí
naše oči vidí do stran
rukou otáčím brzo vstávám
blbě spím
oči jsou otevřené
pes je dítě zlobivé
štěká hezky na dveře
lidi ví každý něco

je to tak jak
to je
je to láska
Autor Razer, 16.02.2018
Přečteno 554x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí