Otevřel se den

Otevřel se den

Anotace:

když slunce vypustí
svá malá zlatíčka
putují vesmírem
letí k zemi
dotýkají se konečky
jemně září
nebe se rozjasní
obloha je čistá
paprsky dopadají
zem procitá
jeleni se pasou
na zelených pastvinách
potůček šeptá
do krajiny


když den se otevřel
do krásna
Autor Razer, 23.02.2018
Přečteno 481x
Tipy 1
Poslední tipující: Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí