Elementy

Elementy

Vítr lámal živé i mrtvé,
pročesával stromy, bral kmeny
a vířil s nimi ve vzduchu.

Zmrzlý déšť dopadal na zem
jako úlomky ze skal
a vše pod sebou likvidoval.

Ohnivá bariéra bez konce
s doutnavými oblaky kouře,
rozžhavila se do běla.

Blesky vrhaly v impulzech
do všech stínů světlo,
až mrkaly jako panenky.

Voda se rozpouštěla v atomy,
aby pronikala snáz
přes hmotné překážky.

Když se tenkrát elementy přely,
který je nejsilnější...
Autor Razer, 25.02.2018
Přečteno 565x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí